POLITICA DE RETUR si de SCHIMB

 ATENTIE! PRODUSELE FOLOSITE NU SE ACCEPTA PENTU SCHIMB SAU RETUR

RETUR

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii produsului, mai putin cheltuielile de transport (practic 0 daca ai avut transport gratuit la livrare), intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

-Este important sa stiti numarul comenzii (il regasiti in SMS sau in emailul primit dupa ce ati plasat comanda

In formularul de retur aveti posibilitatea de a selecta produsul pe care il doriti sa il returnati

Ulterior colegii nostri o sa proceseze un ordin de ridicare, urmand ca in 2 zile sa te contacteze curierul pt ridica coletul.(valabil doar pentru comenzile plasate de pe teritoriul Romaniei)

*Pentru retururile din tarile Uniunii europene, costul transportului de retur pica in sarcina cumparatorului

 * Ambaleaza produsul pe care doresti sa il returnezi. Produsul in cutia primita trebuie impachetat intr-o punga sau folie astfel incat nici produsul, nici ambalajul original sa nu sufere deteriorari.

* In urma validarii returului de catre Alexiashoes.ro, firma de curierat va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra si va ridica coletul mentionat anterior.

   Restituirea banilor: Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat intr-o perioada maxima de 10 de zile lucratoare. Costul transportului pentru livrare nu poate fi returnat. 

 

 Pentru comenzile din tarile Uniunii Europene serviciul schimb colet nu este disponibil momentan